Thailand!

Mein gott säger jag bara! Mina föräldrar ringde innan och bad mig kolla en sista minuten, gärna runt påsk. Jag hittade flera resor i mars och några i början av april och skojade nog mest om att det fanns en resa till Thailand för 8000:-. Vi kom inte fram till ngt, utan sa att vi skulle höras senare. (Stod med en ledsen Melker vid fötterna och allt var lite upp o ner där en stund)

+++++IIIIIIII++++++++IIIIIIIIIIIIIII+++III+++++++++IIIII+++&&&&----IIIIII+++++++++++++IIIIIIIIII

30 minuter senare ringer de tillbaka och säger att det vill ha resan till Thailand och Patong Beach!!! Å då pratar vi om en kvinna som knappt vågar flyga 4 timmar eller en man som hatar allt vad thaimat heter! Oh my god, jag är lite nervös för deras skull och sa att de borde tänka på det lite mer osv, men NEJ de skulle promt ha denna resan "Jag ska åka till Thailand någon gång innan jag dör". OK, gilla läget och boka deras resa, snäll som man är;) Får hoppas att det får det riktigt bra och att de inte blir sjuka eller kommer bort!

Men den 28:e mars är det jag som är nervös och 15 dagar framåt!

Nu blir det MOVE med min älskling, riktigt roligt var det!!

Puss på skinkan// Sophie

Att vara liten

måste vara väldigt roligt, tänk så mycket man lär sig varje dag, som är roligt och spännande! Nyss så poppade vi popcorn på spisen, för att kalle anka gör så i en av Måns böcker och det var verkligen dagens händelse:) Ögonen bara strålade på Måns när vi öppnade locket lite när det poppade som mest! Mys

Idag har vi varit i borås och handlat lite, jag hittade en tunika på Gina tricot för 50 spänn(!) och en klännig jag ska ha imon när jag ska ute med tjejorna, den hittade jag på vero moda, dock inte lika billig:) David köpte ett ps3 MOVE, så nu håller David och Måns på att  greja för fullt och Måns har klappat och tvättat något slags djur- Väldigt häftigt tyckte en viss 2,5-åring! Melker är mest sur för att han inte får pilla på alla grejerna och mamma är sur för att hon måste kolla och underhålla Melker och därmed inte får testa det nya tv-spelet:( Hoppas på att få chansen någon gång efter "på spåret" ikväll!

Är lite inne på att skaffa en Iphone 4, vad tycker ni?

Nu ska jag öhm.. ta hand om Mekke lite till och ev vika lite tvätt!


Hoppas ni får en underbar helg!
Kramar// Sophie

:)

Har haft en bra dag, med ovanligt lite tjafs och trots! Läggningen gick som en dans, likaså tandborstningen och badet:D Vilken skillnad det är då, jag är en go mamma och Måns är hur härlig som helst!

David försvann när jag nattade Måns och jag gissar på att han köper pizza!! *hoppas*

Adjöken på er// Sophie

05.50 är för tidigt!

Eller? Tänk om mina barn ville vakna runt åtta iaf:) Men innan jag vet ordet av så är väl båda två tonåringar som sover till 14 och smäller i dörrar och drar hem kompisar och flickvänner! Får passa på att gosa med deras små mjuka magar och passa på att pussas medan de vill det:P

Melker har kommit på hur han kan ta sig upp på pallen i köket och så fort han får chans så är han där uppe. Jätteroligt tycker M och livsfarligt tycker mamma, med tanke på att han inte kan ta sig ner! Det är ganska gulligt när han drar runt pallen efter att ha letat upp sitt mål uppe på diskbänken, att han fattar så mkt är fantastiskt egentligen:) Min lille
korv!


Grabbarna hjälper mamma att skala morötter, Melker äter mest på den!



Igår fick vi besök av Anna & pojkarna och idag skulle vi träffat malin, men fick mess igår där det stod att Mirisen har fått nässelutslag, så vi får skjuta på våran dejt:( Tråkigt! Får se vad vi hittar på idag, Måns ska till dagis som vanligt bara. Kanske passa på att baka, det är helt tomt i frysen igen:( Vore dock roligt att göra något man inte brukar baka, med andra ord : inga kärleksmums, bullar, muffins, chokladbollar. Tips mottages tacksamt!

Nu ska vi käka lite frukost!
Kramis// Sophie


OFF

Känner mig riktigt trött ikväll, har dock haft en väldigt smaskig dag med semla och besök av svärmor:)
Nu blir det till att släcka och hålla tummar o tår för att mina barn får ett ryck o sover till 9 imon bitti! *yeay* (Som om det kommer att hända...:( )

Ber om ursäkt här för att jag varit dålig på att svara på alla sms jag fått idag, ni vet nog vilka ni är:P Å jag ska ska göra mitt yttersta för att svara imon!!


Natti natt// Sophie

A good feeling


Ännu en måndag och det känns som en väldigt bra sådan:) Får hoppas känslan hänger kvar, gärna ett år eller så;)
Idag ville dock Måns inte åka till dagis, han skulle inte ha sin varma jacka(det var -12), han skulle inte ha sina skor osv.. Men det hade gått bra ändå, som vanligt, sa Fröken M.

Jag har ju nämnt innan hur tråkigt det är att väcka min lilla Melkis när han sover, titta så söt han är, man vill ju inte störa honom!





Som tur är är han sällan sur när han vaknar:) Varm och go!





När vi kom hem så målade Måns och jag och Melker åt lunch, som vanligt ville Måns också ha lite att tugga på.
Här smakar han på mammas pestopasta!




Funderar på om det finns några bra matbloggar?

 Jag brukar kolla in min svägerskas matblogg & ibland tittar jag in på kryddburken:)
Jag kan behöva all inspiration jag kan få just nu känns det som! Jag längtar till sommaren och grillning med massa smaskiga tillbehör! *NamNam*


Nu ska jag ta tag i tvättberget och så får vi se om vi kommer ute en svägf efter det! I kväll ska jag på Onetex-party hemma hos Anna, blir roligt och se vad det är för prylar:)

Kramar// Sophie


Lykke 1 år!


Då var vi hemma igen efter en jättetrevlig helg hos min kära syster i Habo.
Helgens huvudperson: LYKKE






En ettåring ska firas ordentligt med massa paket!!





Denna tavlan fick hon av oss
Denna tavlan + massa andra fina går att beställa hos isaform!







Kusinerna Bus med stort B!
Fullt ös blev det:)





Mini-kusinerna gillar tårta! 





Världens bästa mormor!



Idag var jag o syster på A6 och besökte Ikea, Hemtex och iems, så nu är jag lite fattigare igen! Men det var verkligen helt superhärligt att bara umgås vi två och bara vara Sophie, det är viktigt med egentid när man är småbarnsförälder:)


Kram på er, nu ska jag hoppa ner i sängen!// Sophie


En dag i det sköna

Å kalla vädret fick vi igår. Tog en promenad bort mot Trivas, där David handlade någon slags lampa(?) och efter det gick vi tillbaka och stannade vid en lekplats där vi gungade och fikade:) Mysigt!
Sen att vår eftermiddag blev tråkig, är en helt annan 5:a;)


Mina 3 grabbar!




Utanför Trivas, det var riktigt gott i solen:)





Det är ROLIGT att gunga!!


       


Nu drar vi mot Habo och firar söta LYKKE på hennes allra första födelsedag!

Kramar// Sophie


Tänk vad..

lite gnäll kan göra! I eftermiddags fick jag fint besök av Malin och Mira, med sig hade de superfina ROSA tulpaner, för att få upp mitt humör efter en halvpissig dag:) Tack snälla Malin!!

Förresten, en säljare från me&I ringde innan och bokade ett party hemma hos mig i April*wiie* Någon som vill komma?? Kramar// Sophie

Klumpfot

Efter dagis tog jag med pojkarna till Visko och köpte Melkers första riktiga skor! Tydligen har han väldigt klumpiga och tjocka fötter, för det var inte mkt som passade:( Fick köpa stl 24!! (ja, jag fick hjälp!)




Viking Gore-tex 549:- Lite dyrare än planerat, men ska det va så ska det, eller hur?! Jag äger inte ens så dyra skor just nu! Haha
Man kunde köra dem i maskinen på 30 grader också, kanon:)



Så nu kan äntligen Melkisen springa av sig ute:)

Tanken var att jag skulle springa in på MM också, men sjävlklart skiter Melker och vi åker hem istället:S
Så nu blir det snart mellis, det var tacos på dagis och Måns hade ätit dåligt, så blir till att ta fram lite smörgås också, till mig med iofs, för jag har inte hunnit äta lunch!

Nu jag jag göra mitt yttersta för att det ska bli en mysig och lugn eftermiddag:D


Kramis// Sophie


Besviken

På stommens rektor som inte går med på att Måns ska få gå de gamla tiderna 08.30-13.30, hon skyller mest på att det inte är pedagogiskverksamhet och att min son är så nöjd som det är tydligen + att nämnden säger si o så *suck* Det som är knasigt är att jag betalar lika mkt som alla andra + att andra skolor som hon är rektor för går de gamla tiderna! Jag blir så trött, jag hatar att stressa till dagis var gång och visst, det är ju upp till mig och det är ingen som tvingar honom att gå där, men nu kan jag ju inte ta honom där ifrån, det kan omöjligt vara bra för honom!? Å hade jag vetat att de skulle byta tider 2,5 månad efter att han börjat där i höstas så hade jag aldrig skolat in honom förrens jag börjat jobba. Fan rent ut sagt! Over and out// en mkt sur Sophie

Kom igen då, bara liiite

Varmare!!
Eftersom det är sportlov denna veckan, så är Borås djurpark öppet och jag vill gärna dit, men inte om det är så jädra kallt:( Stackars Melker har blivit sådär fnöskig på kinderna på bara nån dag, lika torr som mor sin.. Måns bara älskar djur och jag har lovat honom att vi skulle åka till djurparken snart! Finns det några andra ställen man kan titta på djur, som är innomhus? Jag vet när jag var liten brukade vi åka till tropikhuset i jkpg, där de hade ormar, små apor, spindlar, fiskar osv, men vet inte om det finns något sånt i Kinna-Borås-trakten:( kan ju hoppas att D vill hitta på något sånt på fredag kanske, när han är föräldrarledig, vilket han iofs är varje fredag! På lördag ska vi fira min systerdotter LYKKE som fyller 1 år. Det är så gött, för jag har varit klar med hennes paket i över en månad!:)

Jag & morsters prinsessa (sommaren -10)



Nu ska jag fixa håret, sen väcka Mekke och sticka o hämta brollan på stommen. Senare får vi besök av Sandra & Wilmer, dessutom dyker Anna o hennes pojkar upp i eftermiddag, för hennes händige sambo ska borra en massa hemma och de vill skona pojkarnas öron:P


Så hejsvejs på er då!// Pussen// Sophie

Han vet då..

Vilka knappar han ska trycka på, den där David:P
Titta vad gottit jag fick!



Superdupergoda praliner med olika fyllningar, passar mig perfekt! + Att han köpte med massa grejer så snart är våran kebabpizza klar och efter det finns det frukt och ostar:) Å jag som sa till honom att inte bry sig om denna dagen och att jag inte tänker göra något för honom, han ville nog muntra upp mig när jag är sådär halsur var och varannan dag!
 Tack älskling, du är bäst!

Nu blir det halv 8 & efter det familjen annorlunda:)

(Btw, såg The twilight saga ECLIPS och den var självklart jättebra, vem gillar inte vampyrer liksom!)


Hoppas att du också får en mysig allahjärtansdag!
Puss & Kram


Desperat

behov av VÅR!! Känner att den här kalla och mörka årstiden har gjort sitt nu:/

GRATTIS!

Idag fyller min underbara sambo hela 30 år!
Grattis älskling:)






Han blev grattad precis på sängen med lite paket!
En smartbox med övernattning & ett album med bilder från att han föddes - Till nu:)


Nu ska vi greja inför släktkalaset!

Pussar// Sophie


SmörgåsPissa

Japps, så kallar Måns våran hemmagjorda pizza:P Å det är inte konstigt, för ikväll gjorde jag den på hönökaka tillsammans med lite tomatsås, skina och ost- precis så Måns vill ha det! Jag o David tänkte åkt o köpt våran pizza på pizzerian, men ändrade oss och gjorde ytterligare smörgåspizza, fast med salami på:)

Usch, det har varit en riktigt segis dag, bara varit hemma och försökt få klart så myckets om möjligt inför Davids 30-årsKalas imon! Så nu kan jag nog lägga mig och känna att det finns någon halvtimme över till att duscha o platta håret imon;) Hehe jag är mästare på att stressa och att planera dåligt, så jag hoppas jag lyckades denna gången! Borde hyra in någon städfirma en timma eller två imon förmiddag bara, får väl höra med David om inte han kan ager städtant!

Näe, det är väl lika bra att börja sjunga upp, för imorgon bitti blir det fullt ös när jag & grabbarna ska fira våran älskade David, hoppas han blir glad för presenten:)

Hejsvejs å puss// Sophie

Ich bin müde

Å det är väl typiskt att man ska vara trött när man egentligen har 100 grejer att göra... 100 å 100, det känns som väldigt mkt saker iaf, ok!?

Hur som haver så har det varit en händelserik och lite oväntad dag! Jag & pojkarna åkte in till Borås, efter lite velande får jag erkänna, det snöade som tusan. När jag kom dit tänkte jag att vi skulle parkera i p-huset och herrejisses vilket meck det var att komma ut med den förbannade lappen! Jag kände mig som 100 år när en liten flicksnärta kommer fram o frågar om jag har problem med biljetten(jättegulligt egentligen) & det visar sig att jag försökt trycka in mitt betalkort i fel hål! Hallå, är jag helt lost eller!? Men till mitt försvar, så var det väldigt dåligt förklarat vart man skulle sätta in kortet... Hihi, får nog lov att fnissa lite åt ändå;) Innan denna otreviga incident så var vi på Åhlens och sen käkade vi lite burgare på McD, båda pojkarna skötte sig jättebra, behövde inte ens använda mutgodiset som jag plockat med!

När vi var klara i stan åkte vi och mötte upp Anna o hennes barn på babyproffsen. Tanken var väl att jag skulle hjälpa till att ha koll på Kevin, problemet var bara att vi var sena och när vi väl kom in i affären så blev Måns helt vild och båda grabbarna började skratta och busa runt! Det var ganska gulligt också, ända tills Anna fick jaga fatt barnen ute på parkeringen:( Då blev jag en såndär sur mamma igen...
När vi väl kom därifrån så bestämde vi att vi skulle åka hem till oss o fika, Anna fick flyt med trafikljusen och kom till kinna tidigare och var gullig o köpte med winerbröd*smask*

Nu ikväll kom Anna tillbaka och underhöll mig när Davvis är iväg i jkpg. En riktigt myskväll med lite smörgås, te och våran favvis B&J Chocolate fudge brownie aka "to die for". Kunde inte blivit mkt bättre, förutom att jag hela tiden känner den där pressen att jag ska hinna göra en massa saker, fast de fnissade jag bort ganska bra. Syrran ringde innan och av ngn knasig anledning började hon sjunga "Ta av dej din truckerkeps"(snooks) Haha Roligt!

Nu ska jag lägga ner huvudet o sova, är ju en ny dag imon har jag hört!

Puss/// Sophie

Sommarjobb!

Har funderat på att söka sommarjobb och såg i Markbladet att de söker många till StoraEnso i Skene, det hade varit perfekt!
Men jag vet inte om jag vill jobba heeela sommaren:( kan ju höra med dom hur länge de förväntar att man ska jobba osv, man kanske kan dela upp tiden på två perioder eller något:) Min granne jobbar där, så vem vet, han kanske har lust att slänga in ett gott ord! Fråga kan man ju alltid:)

Nu ska jag sova, måste hänga upp tvätten först bara*blä* Imon blir det nog en sväng till Borås med mina sötnosar! nattiNatt/// Sophie

Mamma, vad är det?

Måns står o pillar sig i naveln och har en frågande blick.

Måns: -"Vad är det?"

Jag: -"Det är en navel"

Måns: -"Vad gör naveln?"

Jag igen: -"öhm.. Du fick näring av mamma, när du låg i mammas mage. Det gick en slang såhär (Visar med händerna), häftigt va?!"

Haha som om han förstod något av det där! Måns kommer så gott som varje dag med en ny fråga, det är inte alltid så lätt att svara på dock:P

Nu åker vi till Svärmor L o fikar. Har Månsen hemma idag, för jag vill inte äventyra kalaset på lördag! Hoppas vi slipper en massa sjukdomar till dess:D

Pussilusk// Sophie

BLINGO organic

Tjohej!

Idag har varit en väldigt bra dag, det mesta har liksom rullat på:) I förmiddags åkte jag & Melker till våra kompisar Frida, Lukas & Leopold, det är alltid lika mysigt att träffas & det är roligt för Melker att umgås med några jämngamla!

Jag kom precis hem från ett klädparty med märket Blingo (kolla in hemsidan), mest barnkläder och härliga priser som det är på sådana partyn, men det var väldigt trevligt, fick ju med mig Anna också och det är sällan vi har tråkigt ihop:)

Det var väldigt mycket fina kläder och de verkade väldigt sköna och bra i kvalitén, så jag köpa på mig lite!


Måns kommer få denna supersköna tröjan i stl 98/104




Han får även dessa coola röda byxorna, föll för de direkt!
Måste ha lite färg nu till våren jue:) (stl 98/104)



Å Melker får en ny vårmössa, snygg va?!





Nu ska jag lägga upp benen i soffan o vänta på att David ska prata klart med sin svåger, tror de smider lite planer inför torsdagen, då de ska på Raw Comedy.
(Hörde David snacka lite skit om att jag bara går på partyn o fikar o har mig*morrr*)
Det är bäst för honom att han är snäll nu till sin födelsedag, annars får han inga paket!
(Hoppas du läser detta nu älskling;))


Kramar// Sophie


Ännu ett nytt

Utseende på bloggen:) Den enda som inte var nöjd var David! Men nu får hans bild vara med ett tag, han är ju också min "pojk" och minst lika viktig person i mitt liv, som mina söner:)

Sitter just nu i soffan med Måns som vaknade för en stund sen, han har sovit oroligt hela kvällen, så han får sova hos oss i natt. Bara han inte håller på att bli sjuk, det satt en fin lapp på dagis nämnligen, som informerade om att det går magsjuka i huset(!) fattar inte varför de inte sätter den lappen på entrén iställt, för annars har jag ju redan tagit mig in och kanske redan fått skiten. Funderar på om det är så smart att Månsen är på dagis denna veckan, för på lördag ska vi ha kalas för David och jag vill inte att vi ska råka ut för någon smitta till dess! Får se hur det blir... Har dock ett större problem till kalaset, nämnligen vad vi ska bjuda på, står helt stilla:( Tips mottages tacksamt!

Nu ska jag nana, är seg i kroppen efter träningen innan ikväll, men sådär härligt seg! Jag älskar verkligen detta baspasset, bara musik, bra rörelser och jag blir helt slut, kanon:)

Natti natt// Sophie

Mmm det doftar ljuvligt..

I hela huset! Det gör ju lätt det när man bakar bullar;) Gjorde några släta, som ska bli små semlor så småningom,
några med vanilj och såklart några kanelbullar. Ångrar dock att jag inte gjorde dubbel sats, jag kommer alltid på det i efterhand:( Det tar ju ändå så pass lång stund att jäsa osv, så då ska man ju egentligen passa på!

Min lilla Mekke hjälper mamma att skaka pärlosockret:)



Idag blir det lugnt, ska bara iväg o träna ikväll!

Kramis// Sophie


Familjejympan & Mello!

Wieho! Idag åkte jag och Måns på hoppis&skuttis på friskis aka familjejympa:) Jag hade tänkt på det ett tag och frågade även sist när jag tränade om de var ok att han var med, trots att han inte är 3 fyllda. Så idag blev det äntligen av, ett + var att vi fick en gratis prova-på-biljett av en vän som är ledare på friskis! Men tyvärr så fick jag inte den reaktionen jag önskade, nämnligen en glad och sprudlande Måns, som följer ledaren och busar runt.
Istället så var han jätteblyg och han vägrade släppa min hand på hela passet:( Jag funderar på om det var att han var lite nervös och att det kommer släppa om vi går fler gånger, eller att han helt enkelt inte gillade det... Han gillar ju att härma mig hemma när jag gör rörelser och dansar, så jag vet ju att han kan liksom, men han var så spänd idag och det kändes hemskt att dra runt honom på passet och tjata "kom igen Måns" "spring Måns" "kan du göra så Måns?". Fy vad taskig jag var... Men jag trodde han skulle mjukna & tycka det var roligt. Han kände ju ingen av de andra barnen heller och aldrig hade han sett ledarna, så de är kanske sunt att man är lite reserverad i början också?
Jaja, det är väl inget att hänga läpp för, utan bara till att testa en annan dag. Jag vet att det finns en familjejympa i Fritsla också, där använder de lite mer redskap och har lite mer hinderbana, det vore kanske mer intressant för Måns. Får se om man kan få med en eller två av hans vänner samtidigt, så är det kanske lite roligare också!

Resten av dagen var jag och Melker själva, nästan hela dan iaf! David och Måns var o matade en kanin o hämtade in posten åt våra vänner som är iväg och sedan tvättade de bilen och till sist handlade. Imon kommer nämnligen svärisarna på lite söndagsmiddag och bus med barnbarnen, händer tyvärr alldeles för sällan:( Så det blir roligt imon och Måns längtar efter att de ska komma och hälsa på!
Jag & Melkis duschade och mös, men fy vad han är busig alltså, en riktigt ögontjänare är han också. Han har nämnligen kommit på att han kan ta sig in i ett skåp i hallen, som är fyllt med viktiga papper, pennor, pärmar, internetdosor osv. Viktiga grejer. Å jag hämtar honom och stänger. Hämtar och stänger. Han går iväg in till sitt rum, så väntar han tills jag gått och så smyger han ut till skåpet igen och när jag kommer för att stänga så bara skrattar han *suck* Busigast i hela kinnahult!

Kollade du Melodifestivalen? Jag visste knappt att den började idag, inte mkt reklam inför osv. Men självklart tittade vi! Jag gillar det, även om jag vet att det inte spelar ngn roll vem vi skickar till Tyskland på EuroVision och det är ganska långdraget med alla deltävlingar, så är det tradition att titta på det:) Min favvo var ju med idag också, DANNY, som gick vidare direkt till den stora finalen*yeah* Dock hade jag önskat att han sjungit en ballad, känner nämnligen på mig att det är en kille som sjunger en lugn låt som vinner EuroV i år. Vi får se, blir spännande!

Nu ska jag sova, jag somnade i soffan innan idag, vilket aldrig händer! Men jag var sjukt trött, så nu får jag lägga mig, innan barnen vill upp o äta frukost:)


Pussilusk// Sophie

Surprise!!

Idag var jag med Melker till tanläkaren för att undersöka hans lilla tand han slog i här om dagen, allt såg bra ut som tur var! Sen åkte vi vidare in till byn o handlade på apoteket, efter det tänkte jag hitta en liten gå-bort-gåva till våra vänner vi ska till ikväll på middag och när jag gick in i butiken så tappade jag nästan hakan, vem stod i kassan?!! Blond och lång, räckte att hon öppnade munnen för att jag skulle känna igen henne:( Friskisledaren! Dock måste jag säga till hennes försvar, att hon var ganska trevlig, fast jag har ju hängt upp mig på hennes taskiga attityd gentimot en annan ledare och hennes skrikiga sätt under passet, så rent trevlig var hon nog inte ändå;)

Nu ska vi äta lunch, fläskfilégrytan från igår + ris:) Bjöd våran gravida kompis Maria på det igårkväll. Blev mkt magar igår, för på eftermiddagen kom Malin och mira o fikade med oss och Malin ska ju få sin bebis i mars! Mys:)
Jag skulle gärna få en eller två barn till, men i så fall om tex 4-5 år, nu skulle jag aldrig orka! Haha

Puss puss// Sophie


Rutin

jag måste börja få in lite mer rutiner i mitt liv. Det är ju ingen annans fel att jag oftast inte hinner äta lunch, eller att vi alltid är sena till dagis eller att jag missar något annat mål eller stressar iväg någonstanns!

Så jag får börja äta frukost med Måns och se till att laga STORA mängde mat vid middagen som vi alltid äter när David kommer hem från jobbet, så att jag alltid har färdig lunch dagen efter. Detta är verkligen måsten! Å sen måste jag skära ner på datoranvändandet, speciellt FB, tiden bara springer iväg när man är inne på datorn:(
Känns ju inte sådär superjobbigt iaf, det borde ju vara enkelt att genomföra!


Måste bara berätta om gårdagens medelpass på friskis! Det var verkligen inte bra:( Hon som höll i passet kändes så.. självgod och bara snällde på så gott som allt, jag fick ju ingen energi o jävlarannama att "nu jäklar ska jag köra på, även om jag snart stupar", utan kände att jag mkt hellre hade gått därifrån. När passet var slut så brukar ledarna oftast säga något om tex kommande evenemang eller så, men denna tjejen bara välde ur sig skit om ett pass hon var på friskis i Borås. Eller inte passet, utan han som ledde passet. Pratar man skit om andra kollegor som jobbar inom samma förening(även om det var på andra orter). Det kan ju vara så att någon av oss som var där o fick lyssna på skiten kanske kände honom!? Det tänkte hon nog inte på, utan det enda hon ville var att framhäva sig själv. USCH! Glöm att jag går på hennes pass igen.
Tacka vet jag Lottas Baspass, där blir jag taggad och jag är gad när jag går därifrån!

Nu ska jag äta lunch, hör o häpa;)

Puss puss// Sophie

1-årskontroll!

Idag var jag på bvc med Mekke och han blev godkänd:P Nästan 13 kilo & 79 lång. Ligger över "normalen" om man säger så! Under tiden som vi var iväg fick Måns hälsa på hos sin bästis Kevin och när vi skulle åka hem sa Måns att han ville bo där:O(!!!!!)

Melker fick lite smörgås hos Anna och vi andra åt semla från Kinna finbageri som jag köpte med som tack-för-hjälpen:) Så nu blir det till att ta ut stegen ordentligt på medelpasset ikväll!


Suddigt som vanligt...

När vi kom hem kollade jag posten & jag blev superglad när vi fått filmerna från LOVEFILM, tyvärr får jag se denna själv, om det inte är någon som vill joina??!




Nu ska jag äta något supersnabbt o sen skynda iväg o träna! Har lagat mat, lax i ugn med rotsaker, men hinner tyvärr inte äta, som vanligt:( Har bara fått i mig smörgåsar på hela dagen, bortsett från semlan då;)


Küsss// Sophie

Datanörd

Är jag verkligen inte, men försöka kan man ju alltid! Ovan ser ni mitt försök att få till en Header, blev sådär lyckat:P Får öva lite till, men det är något på vägen iaf!

Brrr.. Jag fryser, har suttit still förlänge, får ta o hänga tvätt eller något innan Månsen ska hämtas:)

Puss på skinkan!// Sophie

LättStressad?

Känns som jag har tusen grejar att göra var dag och att jag hinner med typ 20-25%. Inte bra, för jag får dåligt samvete för att det inte är tillräckligt fint hemma och att jag inte tar mig tillräckligt med tid till att leka med mina pojkar, får dåligt samvete hur jag än vänder mig. Har kanske varit en extra jobbig dag, trött och lite jobbig natt, jag gick i mina sovkläder fram till kl 14 idag och lille Melker gjorde lika dant. Råkade nog vara ganska otrevlig när jag hämtade på dagis också:( Men jag hatar verkligen att hämta kvart över 12, vad är det för tid liksom? Jag hinner inte äta lunch och jag måste nästan alltid väcka Melkis som sover så gott... Å det sa jag idag också, men fick bara till svar att "snart börjar ju lillebror också och då är problemet ur världen", mmm visst, det stämmer, förutom att jag vet inte när han ska skolas in, bara att det blir efter sommaren och det är minst ett halvt år fram till dess:( Lätt för personalen att säga, de slipper ju ha en unge till att få att sova under vilan.

Ja, jag är lite sur idag... Detta uppmärksammade en god vän och fick mig att LE!



Tack snälla Anna! Du vet då vilka knappar du ska trycka på:P Boken passade perfekt, räckte att jag läste första raden på baksidan "Jag är bara så trött på superdupermorsor...". För idag kände jag mig som världens sämsta mamma, med världens sämsta tålamod, som bara ville ligga på soffan. Tar nya tag imon! Nu blir det nybakade kärleksmums, som jag förövrigt bjöd på idag när jag fick besök av Anna & hennes pojkar och Frida och hennes barn. Testade ett nytt recept också, strassburgare hette de, spröda o goda!



Imon ska jag & Melkis på 1-årskontroll på BVC *Spännande*

Kramen// Sophie



Bakplåtspapper

Fantastiskt att bakplåtspapper kan vara sååå roligt!