Besök och spontanbesök!

Hallojjan!

Nervös inför det nya året? Nytt jobb? Nytt boende? Studier? Bebis som ska födas?

Själv är jag inte särskilt nervös, känns inte som jag kan påverka det särskilt mycket. Min familj kommer i första rum och sen gäller det att skaffa ett jobb och tjäna lite pengar, får se hur det går med tanke min bristande utbildning. (Har gymnasieutbildning, Samhäll inriktning Språk, sedan har jag läst några kurser på göteborgs universitet och vänersborgs högskola). Det löser sig alltid, positivt tänkande ska vara bra har jag hört;)

Idag fick vi besök av Filip & Maria och när vi precis var klara med efterrätten kom Tobbe & Frida från Mjöbäck och knackade på! Härligt med spontanbesök, hör inte riktigt till vanligheten här hemma hos oss. Dock blev det tokigt med fikat o så, tryckte till dem några stackars pepparkakor bara:(

Här kommer några kort från Alx födelsedagskalas!


Värdparet! Susannes & födelsedagsbarnet



Har jag sagt att det är ont om töser i familjen?!
Från vänster: David, Måns, Daniel, Göran, Melker & Bengt




Måns gillar verkligen pappa Davids morbror Göran!



Titta vilken fin tårta Susanne gjort!:) Säger som Bengt; "Det är då rejäla töser vi har i familjen som kan laga så bra mat"!



Tack för ett trevligt kalas! Den 9:e januari får ni komma hem till oss & fira Melkisen:)

Imon är det nyårsafton, helt galet att 2010 snart är slut!


GOTT NYTT & GOD FORTSÄTTNING!!!

//Sophie

Å hur var julen?

Här kommer en minst sagt sen uppdatering från julen!

Julafton i Överlida hos svärföräldrarna, god mat och mycket paket med roliga rim!
Dock tog jag inte så mkt kort, men hoppas på att få en del av Davids lillebror som har systemkamera:)*
hintHint*


Måns i sitt favvorum hos farmor & farfar :Lekrummet!




De enda töserna i familjen, gäller att hålla ihop mot grabbarna:)
(Susanne, Svärmor Lena & Jag)




Melkisens första jul och första avsnittet av kalle Ankas Jul!




Tomten kom ju och hälsade på:)





På Juldagen körde vi till mina föräldrar i Huskvarna, det blev som en 2:a julafton, förutom att vi käkade kalkon istället för julmat!


David, Melkis och Jag *kärlek*




Även här kom tomten med massa paket och Måns var modig nog att sitta i knät:)




På annandagen fick jag finfina besök, man får passa på att ses när man är i bygden!
Amanda kom på förmiddagen och var ute och åkte pulka med oss och sedan blev det lite julmat innan hon var tvungen att åka hem igen:) Sen på eftermiddagen kom Åse över som var och hälsade på sina föräldrar som bor tvärs över gatan! Var så härligt att träffas, blir allt för sällan:(

Melker gillar att busa i snön!




Påklädda slitzBilder av Amanda;) Hihi *Du är så go min kära vän!*





Månsen gillar att åka snowracer och duktig på att styra är han också, tur det, för annars hade han åkt ner i åa!




Sen åkte vi hem dagen efter och igår var det kalas för Alexander, kommer lite bilder snart, var ett supertrevligt med goood mat & fin tårta! Han fick Buzz med musikquiz och "en flickfotografs bekännelser" av Bingo Rimmér av oss och Davids storebror, sen en massa ansiktsrengöring, sketen som han är;) Hihi

Nu ska Måns visa mig hur han och David har byggt med sitt nya lego, båda tycker att det är lika roligt!!:)

Kramar// Sophie


Tacksamhet


Har funderat mycket över att det finns så sjukt många människor som gråter sig till sömn över saknaden av någon eller att någon nära är sjuk, det finns så mkt sorg... Jag har väl haft turen att inte förlorat så många, förra året omkom dock en god vän i en olycka och honom tänker jag på var och varannan dag. Men tänk hans familj, hans föräldrar har förlorat sin son och hans syskon en bror, deras sorg är så enormt stor att man inte kan föreställa sig. Vill man det ens? Jag är en väldigt känslig person och gråter lätt och igår när jag fick höra om den lilla flickan som gick bort så kom alla mina moderskänslor fram och det brast gång på gång, kanske just för att jag är mamma och har burit barn i min mage och känt sparkarna och längtat i 9 månader och jag vet hur lycklig man är när man får upp sin nyfödda, kletiga bebis på magen... Å sen tanken på att förlora den? USCH, hoppas att föräldrarna kan få lite ro till julen, även om den kommer vara den värsta i deras liv.


Sentimental som jag är, så kommer lite bilder på mina älsklingar, som jag värdesätter SÅ HÖGT!

Melker badar 2010-11



Första dagen på EVA-avd på bb tillsammans med en nykläckt Melker*kärlek*

10-01-10




Måns i somras i Åsens by i Haurida(?)

*Min skatt vad du är fin*



Hoppas att ni alla får en härlig jul och att ni rår om varandra ordentligt!

Kramar/ Sophie

Att förlora ett barn...

Det kan inte finnas något värre i hela världen.

Fick ett hemskt besked innan idag att en liten tös flugit upp till himlen, bara någon månad gammal... Livet är orättvist och hemskt ibland, mina tankar går till hennes familj ikväll och många dagar framöver.
Känner mig ledsen, men samtidigt så otroligt tacksam för mina gossar <3

Tungt.


Kramar/Sophie


Gött!

Nu är alla klappar klara inför julen:) Hade dock önskat något mer paket, får se om det blir av imon! All julmat som vi ska ha med till julafton är också inhandlad, ska bara rulla o steka köttbullar och fixa till några "överrasknings"-rätter!
Imon ska David jobba på förmiddagen, så då blir det nog till att städa o göra fint här, så vi kan ha lite uppesittarkväll med lite gottis (ska göra lite ny knäck bla) & med rimstuga, det är obligatoriskt att rimma på våra paket när vi är hemma hos Davids familj på julafton. Å nej, nu låter det som att vi rimmar på 10-tals klappar, så är inte fallet;) Utan vi har en tradition att vi drar ett namn och så handlar vi ett paket för 500:- till den personen! Sen har vi julklappsspel på kvällen, men där behövs inget rim som tur är:)
Sen åker vi till mamma & pappa i Huskvarna på juldagen & firar tillsammans med syster m familj och så kommer min goa mormor också!

Det är mkt födelsedagar framöver... Får hoppas jag inte glömmer någon!(?)
Kevin 2 år! 25/12
Lukas & Leopold 1 år! 27/12
Alexander 23 år! 28/12
Melker 1 år! 10/1
Syster 27 år! 14/1
Pappsen 62 år! 26/1


Nu ska jag se om vi kan få barnen i säng, igår tog det 1 ½ timme att lägga Måns o Melker var inte alls sugen på att somna, så han fick komma upp en sväng efter en stund och sen försökte vi igen och även efter det krånglade han:( Blä för powernaps! Vi var i Överlida och det blev en dum tid att åka hem på, men sånt får man ta ibland!

Måns nya favviORD: "Måste" "Jag måste ha ett paket.." Gulligt ändå!

Kram o hej!/// Sophie

4:e advent

Är det idag och det känns helt overkligt att julafton är på fredag! Men som tur är så har vi inte så mkt klappar kvar att handla och inte mkt mat att laga, så vi kan mest njuta fram till dess:) David ska dessutom vara ledig lite och det är ju nästan alltid uppskattat, även om kidsen har en tendens att bli snäppet jobbigare när vi båda är hemma..?!

Denna helgen har gått lika fort som alla andra helger känns det som:( I fredags fick vi besök av familjen Thomsen/ERiksson och barnen bytte/böt paket och vi käkade lite och avslutade med huvudvärk och melodifestival-spelet, ojoj vad grabbarna sjön vackert! Å igår var vi hemma o tog det lugnt på dagen och vid 4 åkte vi bort till familjen Nilsson/Flack och pysslade lite och blev bjudna på Malins paradrätter:) Gott att slippa laga mat! Är så trött på det nuförtiden, känns som man gör samma mat varje vecka... Några goda middagstips eftersökes!

Imon får Månsen vara hemma, har ingen bil eftersom den ska in på lagning, den är så slapp där bak, som Davd uttryckte det till mekanikern som nästan satte kaffet i halsen! Haha
Fast hade inte tänkt att han skulle gått till dagis alls denna veckan, eftersom jag inte vill att vi åker på massa förkylningar o magsjuka nu precis innan jul:)

Nu sitter jag o väntar på en kladdkaka med pepparkaka i, ska bli smaskens tillsammans med lite grädde & glögg!

Men innan dess får jag ta en härlig blöja som Måns gett mamma *LOVE*

Pussen o kramen från KinnaH// Sophie

Dålig stil...

Måns har kommit hem från dagis 3 dagar på raken i samma blöja, som jag lämnat honom i på morgonen. Även om det inte är överfullt med kiss, så tycker jag ändå att de ska byta EN gång, typ efter maten eller efter de kommer in på förmiddagen. Dessutom hade de julfest på dagis och tomten kom och gav alla barnen påsar med frukt, russin och saltapinnar, hel OK. Men, sen sa de att de gett Måns julmust!? Han har fått smaka julmust en gång hemma, eftersom vi försöker hålla honom borta från sånt, så länge det går, men hur lätt är det när dagis helt plöstligt ger 2-åringar must?! Jag blev verkligen chockad. Låter kanske löjligt i vissa öron.. Jag funderar på om de tex gav must till ett-åringarna också... När de berättat att de gett honom massa russin o julmust, så kom de typ på sig själva o sa liksom; "ja eller det kanske var dumt? Får han inte godis hemma?!" Känns som det är mer normalt att man inte ger sina barn en massa godis o sött, än tvärt om..?

Nu ska jag snart sätta igång att förbereda inför kvällens middag:) Det ska vara lite julklappsutdelning mellan pojkarna Eriksson och Källarna *mys*.

Tjoflöjt!// Sophie


Känner mig..

..Ur form:( Trött, hängig, lite illamående som kommer o går, får lätt huvudvärk och sen halsbränna, inte mkt positivt! Jag skulle tränat igår, men orkade inte och idag tänkte jag gått på dansen, men är helt slut. Bara jag inte blir sjuk! Satsar istället på medel gympa imon, oavsett hur jag mår *Pepp*.

Idag blev målaren klar och Måns rum blev suveränt! Möblerade om också och rummet blev superstort kändes det som:) Måns däckade i sin säng redan vid kvart i 6, utan mat eller något. Tror nog det beror på att vi gått upp så himla mkt tidigare nu när hantverkare har varit här, vi har gått upp vid halv 7-7 i tre dagar nu, kanske normalt för andra, men Måns har börjat sova lite längre på morgonen nu och ibland har jag fått väcka honom t.o.m!
Köket därimot har en del brister, det är en krånglig tapet, men ändå, man har ju hyrt in folk för att det ska bli PERFEKT! ((Det där ska David lösa))

Wiie, idag är det sista avsnitte på bonde söker fru!! Ska bli spännande och se vilka de väljer:) Man har ju sina favoriter, dock gillar jag INGEN av bönderna, eller jo skulle väl vara Jonas då(han som ler med heeeela ansiktet!), han är ju mest normal och verkar ju trevlig, hoppas han väljer den mörkhåriga!

Nu ska jag gosa i soffan med min älskling, som för övrigt lagade middag till mig idag! Tack tack, du är bäst:)

Puss & Kram// Sophie

Åååå... DÄR bröt jag ihop igen!

Fy farao vad jobbiga barnen är idag, fattar inte vad det är med dem:( Måns bara trotsar och lyssnar inte ett ord, vilket tex resulterade i att han inte fick något fika idag när vi var hos Malin, jag var konsekvent, vad ska man annars göra? Hota och fullfölj, det kör jag på iaf, sen får jag väl se om det blir fel när han blir vuxen(!). Melker är ju också superjobbigt, han pillar på ALLT och gnäller och har sig och vägrar samarbeta med mig för 5 öre, bara att byta blöja är en kamp:( Å just idag har jag inte haft tillräckligt med ork eller tålamod att stå ut med deras jäkelskap och jag har fått bryt efter bryt... Får dåligt samvete, jag borde hålla ut lite längre, men samtidigt blir jag frustrerad över att inget hjälper! Så känns det iaf... Kass mamma?
Känner mig som en sådan just nu:( Skulle träna idag, men jag vill bara gå och lägga mig, önskar att David kom hem NU! Vill gråta och skrika på samma gång!

Som om det inte vore nog att barnen krånglar med mig hela tiden, så blev jag lite besviken idag när vi kom hem, jag hade hoppats att köket skulle vara klart, men icke:( Dessutom var det lite skavanker, typ lite ,söndrig tapet precis vid kaklet, ska det se ut så? Men jag vågade inte fråga, får sätta David på det;) Det är verkligen RUTIGT, hoppas det inte är för mkt.. Det ska ju upp foder och gardiner och möbler ska in osv, så det borde blir bra, det ska ju vara coolt och inte för mesigt!:D
Hoppas verkligen på att han blir klar med allat imon! Jag orkar inte leva i ett byggkaos med två barn:(

Hej på er, hoppas ni haft en bättre dag än vad jag haft! (Dock trevligt att käka lunch hos Annapanna och träffa Malin!)

//Sophie

Lusselelle lusselelle..:)

Idag ska vi titta på våran stora pojk som sprungit runt här hemma o sjungit, ska bli spännande o se om han gör det med alla barnen i eftermiddag! David kommer hem tidigare från jobbet för att följa med också, så det ska bli supermysigt, dessutom blev vi medbjudna hem till en kompis på fika efter, kan ju inte bli annat än bra:)

Just nu sitter jag i vardagsrummet och målaren håller på för fullt bakom stängda dörrar i köket och tvättar taket (tror jag!), hinns nog med målning av tak och även spackling av väggar idag och så kan man ju hoppas att han börjar lite med tapeterna imon, vill ju ha förändring NU! *wiie*

Nu ska jag börja packa ihop mig o melkis innan vi drar till dagis och hämtar upp Månsen, blir nog en sväng förbi fyndlagret och kollar om vi kan hitta en ny tomteluva till Måns, för den vi köpt var supertajt:( Melker har inte heller någon fruktpuré, så blir en sväng in på mm också.

Hejsvejs så länge!// Återkommer med lussebilder senare/// Sophie

Imon smäller det! Äntligen!!

Nu är lister nere och alla grejer undanplockade, allt för att vår kära målare kommer imon och ska suga tag i vårat kök och Måns rum:D Han har ändrat tiden 2 gånger, typiskt hantverkare? Huvudsaken är att det blir av nu och speciellt innan jul! *Wiiie*

Hade en kanonkväll igår på tjejkvällen, lyckad mat och fin start med fördrinkar:) Känns som de flesta hade väldigt trevligt och en av de gravida stannade till och med längst, bra jobbat! Tyvärr fick jag stå själv den sista timman och sjunga halsen av mig, eller Anna låg ju faktiskt på golvet och sjöng, trots ont i magen:) Somnade väl si sådär vid 3-tiden och fick en lugn och mysig morgon hos Anna, barnfritt och frukost framför sex and the city filmen *Lovley*.

Nu blir det mys i soffan med min Davvis och vår kompis marabou!

Puss/// Sophie


F*N

Skrev ett superlång inlägg, men så blev det helt vrickat och helt plötsligt kom jag till startsidan:( Så orka skriva allt igen! NOT
Kommer inte ens ihåg vad jag skrev, det var väl något om att jag är ensam hemma ikväll, då gubben är iväg. Sen att mina barn är underbara, men utmanande, hade ett litet lussebak idag.  Å att vi missar lussepromenaden på borås djurpark på söndag:( Hade så gärna velat gå, får kanske bli nästa år eller något. Det är luciafirande på Måns dagis på måndag iaf, det ska bli superroligt! Måns har tränat här hemma och sjunger nästan hela "i ett hus i skogens slut.." Sötnöten!

Måste försöka få till ett litet kort på barnen till ett julkort, får väl se hur det går! Håll tummarna för att båda barnen tittar åt samma håll och gärna ler- Gärna på samma gång:) Åh vad jag skulle vilja ha en systemkamera... david fyller 30 i Februari och jag fyller 25 i maj, då kanske man kan önska ihop något! Känns som en evighet till dess bara;)

Nu ska jag glo klart idol, som jag för övrigt är riktigt trött på nu, dessutom vet ju alla att Jay vinner, det drogpåverkade och otrogna svinet;)


Hejsvejs!// Sophie

Män i overall

God dagens!

Nyss hemkommen från MM(mat i mark, ica kvantum), jag och Anna har varit och handlat lite inför våran tjejkväll som vi ska ha på lördag:) Ska bli super! Vi blir förhoppningsvis 7 töser som ska käka lite tillsammans & dricka något gott, händer ju inte varje dag precis. Har kommit fram till att jag alltid varit en "bästis-kompis", alltid hållt mig till typ 1 eller 2 personer, medan andra alltid har stora kompisgäng och som umgås med massor av folk hela tiden. Känner dock att jag har börjat anstränga mig lite mer de senaste åren och just nu känner jag att jag har lite mer vänner och jag är aldrig avundsjuk för att mina vänner umgås med andra eller får nya vänner, det är ju bara roligt! Låter som jag är typ 13 år, men känner mig tvärt om att jag blivit vuxen och mer trygg i mig själv:) Wiieha!

Ha just det, jag var ju på mm innan och då var det en granförsäljare som höll på att skotta precis där min bli stod och jag kunde ju inte undå gå att se vad han hade på sig! En hel overall, en sån Måns har:P Gubben såg precis ut som ett förvuxet barn! Inte vacker:S Visste det är ju säkert varmt, men det finns ju två-delade overall som säkert är minst lika varma, eller?? Jaja, han får väl ha på sig vad han vill, men skulle David komma hem i en sån, hade jag skickat honom tilll dagis;)

Nu ska jag passa på att utnyttja den lilla stund Melkis sover innan vi ska hämta Måns och det finns saker att göra om man säger så!

- Förbereda middagen( Idag blir det köttfärslimpa med potatis och sås)
- Städa
- vika tvätt och snart är maskin klar, så då ska den hängas
- plocka ur diskmaskinen och fylla på med gammal
- jag borde skotta(men orka;))
- fixa någon snabb lunch
Men sen var det nog inte mkt mer, ska ju inte ta i så jag spricker!

Tjoflöjt// Sophie


Ärligt talat

Hur fan kan man prata så mycket om bajs??! För det är typ det enda David pratar om här hemma, hur det ser ut, hur det låter och hur man ska göra ett bajstest, nu får det vara nog! Tycker det räcker att jag behöver torka ungarnas rumpar var dag, ska inte behöva lyssna på sån skit från min sambo, eller? Inte konstigt folk går isär när de blir sjuka;)  Får hoppas på lite ljusare tider och mindre holktjat, så kanske man vill pussa honom igen! Haha

Hoppas ni inte satt o åt något, typ chokladpudding:O

Nu blir det "halv åtta hos mig", ett jäkla trevligt program!

Puss o kram// Sophie

Tar hand om tre barn...

har jag gjort ni i två dagar, då menar jag mina gullungar Måns & Melker och sambon, som har varit hemma från jobbet i två dagar nu pga ont i magen, trötthet och förkylning på det:( Han var hos farbror doktor, men som vanligt är det inte mkt de kan svara på sådär på rak arm, så lite prover o grejer ska göras, så får vi se. Men det mest troliga skulle nog antingen vara ibs, laktosintolerans eller stress, jag tror på en kombo: Känslig mage + stress, ingen bra kombination:( Han har just nu ett tålamod litet som en ärta känns det som och det smittar av sig på mig, så i förmiddags höll vi oss i väg och nu ska vi strax åka och hälsa på hos Anna och hennes killar! Tack o lov!
Tänkte gått på medel spinn ikväll, men hoppar det och satsar på dansen imon istället!

Får inte glömma att göra rent ugnen, har tänkt göra det i flera veckor, så ikväll få det bli av!


Kram å hej// Sophie

2-0

Har haft lite mys i köket med sambon, spelat coronne och jag vann! Hela 2-0 blev det:) Sen har vi mumsat pepparkakor och drukigt(?) glögg, lite paketinslagning blev det också! Hör inte riktigt till vanligheten att vi spenderar kvällen i köket och nu återgår vi till normalen och slänger oss i soffan med lite ostar & kex:P

Imon blir det till att städa lite här o Månsen ska till dagis!

Pusss// Sophie

Varannan Vecka

Är en sjukt bra film, som är rolig, mysig, knasig och lite nervös:P Bröderna Herngren ihop är helt jäkla klockrena tillsammans! Har du inte sett filmen, GÖR DET! Var andra gången jag såg den och ibland kan filmer bli sämre andra gången, eftersom man har för sig att man tyckte si o så, men denna gånegn var nästa ännu bättre. Beror kanske på att man nu har två barn själv:P

Nu ska jag borsta klart bissarna o krypa ner!

Natti natt/// Sophie

Btw, min sambo var sjukt barnslig innan idag när vi var ute o lekte i snön. Han och Måns skrev i snön på bilrutorna och jag kan säga som så här att det David skrev var inte särskilt barnvänligt och det bästa av allt var att grannen stod i köksfönstret och tittade!! Haha Å David märkte ingenting!!


Fläskfilé & beasås:P

Mmm, jag är superhungrig nu och idag har vi gjort det enkelt för oss, som vanligt;) Med Fläskfilé, hemmagjorda pommes & beasås, det funkar ju alltid, bara den där stackars fläskfilén vill bli klar snart!!

Idag har jag äntligen lagt över lite kort till datorn & tänkte därför bjussa på några som utlovat:)

Minsta prinsen:)



Måns var så glad för sin adventskalender! Hittills har han fått en kossa, en liten kalv, en tablettask och ett par kallingar! Tack Lena och Bengt!(Måns farmor & Farfar)




Jag & Måns bakar peppisar till första advent Myyys




Men mamma, ta int kort på mig när jag koncenterar mig!



Nu ska jag käka! Trevlig afton på er:)

Kramis/Sophie


Jay Smith


Ja, här sitter man som många andra och tittar på idol & nu är det en minut kvar innan den andra finalisten ska avslöjas och min favvo är MINNAH... Pulsen stiger... Personen som möter Jay i finalen är... YYYeeeessss!!!! Minnah & Jay i finalen:D Gött!
Jag o David hade en liten diskussion innan angånde om Jay borde vinna... Han lär ju säkert vinna, för han är verkligen duktig, men så tänkte vi att Jay har ju haft drogproblem o grejer och det känns ju som att chanserna att fastna i skiten blir ju större ju mer känd han blir! Eller?! Dessutom tycker inte jag att en IDOL ska hålla på med sån skit, så därför satsar jag alla mina hästar på Minnah:) Fast det brukar ju inte gå så himla bra för den som vinner, eller för någon annan som varit med heller för den delen.. Nu får jag nog bita mig i tungan, för det finns ju faktisk de som gjort lite vettigt efter programmet, typ EMD, Måns Zelmerlöf och nu senast Tove från förra säsongen:) Låter som jag är värsta fanet, men jag börjar tröttna, hoppas att det inte kommer något nästa år! Tv:n är mitt liv ibland känns det som:( Men nu har David införskaffat ett hehe.. Coronne-spel! Så vem vet, det kanske blir liiite mindre tv-tittande!
Var i Göteborg innan idag förresten, jag o mina  tre pojkar:) Åkte till vårat gamla kvarter Frölunda Torg, det är verkligen super där, för man slipper gå ut och in hela tiden, dessutom har det verkligen fått sig ett lyft och än är det inte ens riktigt klart! Så nu har vi nästan införskaffat alla julklapparna, har lite smått kvar bara:)

Nu ska jag väcka David som slocknat i soffan, det är inte riktigt en ovanlighet om man säger så;)
Så god natt på er, imon blir det till att städa, införskaffa lite mat och busa med barnen ute i snön! Full rulle med andra ord;)

Kramis// Sophie

Gissa vad jag gör..?

Väntar på att MIN SPRILLANS NYA JULKLAPP installeras!! Jepp, min gubbe är bra effektiv och tack vare mitt senaste inlägg så har han gått o köpt en ny dator:D :D TACK snälla älsklingen! (Men den är ju din också, lite iaf;)

Kram sålänge!/// En mkt glad Sophie



Dumma dator!

Nu kan jag inte ens lägga över bilder från min kamera, de säger att det är något parameter-fel??!!  Det förvånar mig ju inte, för det låter verkligen som att den ska lägga ner o bli svart vilken sekund som helst:( Å jag som har alla mina kort där inne... Å jag har kanske framkallat mindre än en tiondel! Stackars Melkis kommer inte ha ett kort från sitt första år:( Nä, jag måste börja framkalla! Det är ju tusen gånger roligare att titta i ett album än på datorn! Kanske borde skriva upp "album" på min önskelista också:)

Eftersom datorn bråkar med mig så får vi nöja oss med suddiga mobilkort istället!


Här är en bild från i lördags när vi hade pepparkaksMYS tillsammans med Kusinen Viggo & moster Tessan!

                                


Ljus är ju ett absolut måste, det blir en helt annan stämmning:) Me like!
...Mina sötnosar Melker & Måns myser i köket...


                          

Idag är Måns hemma från dagis, vi vaknade strax innan 8!! Å sen går det magsjuka o vi är alla lite småsnoriga o lite hostiga, dessutom var det -16 ute:S Så det blir mys inne & efter lunch kommer Malin & Mira, som ska julpyssla lite med oss!

Kramis// Sophie

Magsjuka

På dagis! Det satt en stor skylt på anslagstavlan när jag kom in, vet inte om den satt där i morse, i så fall måste jag missat den:( Det är andra gången denna vinter som den nått stommens förskola och än har vi inte drabbats! Får verkligen hoppas att vi slipper, för kräkas det är det värsta jag vet och torka spyor är inte så roligt det heller;)
Dessutom skulle vi fått besök i dag och de ville inte längre komma hit eftersom de går magsjuka på förskolan, å jag som köpt fika o allt! Jaja, får bli en annan dag, kanske till våren, för då brukar väl den värsta smittan avtagit??;)

Nu blir det sen lunch!

Kramen// Sophie

14 minus

Var det enligt bilen nu när jag körde Månsen till dagis, det känns både väldigt otrevligt, men även mysigt! Det ska ju vara kallt på vintern, iaf enligt mig och dessutom blir det så mycket skönare att komma in och värma sig med en het kopp te och barnen tycker ju att det är superkul att åka pulka:) Måns fröken sa att Måns rör sig jättemycket och är varm ute, men de minsta står bara och skriker av kylan, eftersom de inte är lika rörliga i sina overaller, fy vad hemskt det måste vara för dom små stackarna! Funderar på hur kallt det måste vara för att de ska hålla sig inne istället för att gå ut de 2 ggr de vanligtvis gör..?

Jag har letat o letat efter mina vantar, hade de senast när jag var inne i byn, får hoppas att de kanske ligger i suffletten på Rileys sulky? Hittar jag inte dem, måste jag köpa nya och jag funderar på om Måns mössa är tillräckligt varm, så blir kanske ett inköp till honom också! Är så sugen på att handla på nätet, men det tar hundra år för min dator att söka igenom alla plagg och sen känns de lite onödigt att bara handla typ 1 eller 2 plagg på ett ställe (just med frakten som tillkommer osv). Det finns iofs flera affärer som man kan handla mer grejer på och till hela familjen, typ H&M och öhm... Ellos? Har dock ingen bra erfarenhet från ellos, den ENDA gånga jag handlat där:/  Konstig att de fortfarande håller på att bombadera med mail och reklam hem i brevlådan och det var liksom 3 år sedan jag handlade där! Fast jag tittar ju alltid i deras katalog;) Konstigt nog...

Tänkte lagt upp lite bilder från helgen, får se om jag får en liten stund över till det senare! Nu blir det frukost och repris av svenska hollywoodfruar:)

Kramiiiis// Sophie


RSS 2.0