Hej då BLOGG.SE!

Nu drar jag vidare till sophiekall.blogspot.com, hoppas ni följer med dit!!

Pööösss!

Fy fasiken

Vad dålig jag är på att uppdatera!;)

Trodde det skulle bli mer av den varan när jag fick min iphone, men verkar ju gå sådär! Får ta mej i kragen:) Använder ju bloggen lite som en dagbok o hur ska jag komma ihåg allt som händer när jag inte skriver?

Hursom haver... Det har väl inte hänt sådär jättemkt, har ju börjat jobba och det går bra, är fortfarande lite konstigt att jobba hemma hos någon. Gillar dock att jobba natten, det är lugnt o dessutom får man ju sova;)
Får ju massa tid till mina barn, vilka jag uppskattar 100 ggr mer nu när jag jobbar och även när jag ser hur friska o glada de är (i jämförelse med min brukare). Jag är lyckligt lottad!

Melkisen har äntligen börjat tjöta mera och börjat härma ljud. De ord han säger bra är fortfarande få, tex mamma, pappa, bapp(napp), där(da), naaee(nalle), namnam, vovvvov, mjau, iihh(som hästen), raoo(som lejonet), wow (som i häftigt;))

Nu ringde en kompis, som jag inte träffat på typ hela sommaren, så ev blir det lite grill ikväll med våra familjer! Så nu sprang tiden iväg, så längre inlägg hinner jag inte med!!

Nu blir det mat!

Puss

RSS 2.0