4:e advent

Är det idag och det känns helt overkligt att julafton är på fredag! Men som tur är så har vi inte så mkt klappar kvar att handla och inte mkt mat att laga, så vi kan mest njuta fram till dess:) David ska dessutom vara ledig lite och det är ju nästan alltid uppskattat, även om kidsen har en tendens att bli snäppet jobbigare när vi båda är hemma..?!

Denna helgen har gått lika fort som alla andra helger känns det som:( I fredags fick vi besök av familjen Thomsen/ERiksson och barnen bytte/böt paket och vi käkade lite och avslutade med huvudvärk och melodifestival-spelet, ojoj vad grabbarna sjön vackert! Å igår var vi hemma o tog det lugnt på dagen och vid 4 åkte vi bort till familjen Nilsson/Flack och pysslade lite och blev bjudna på Malins paradrätter:) Gott att slippa laga mat! Är så trött på det nuförtiden, känns som man gör samma mat varje vecka... Några goda middagstips eftersökes!

Imon får Månsen vara hemma, har ingen bil eftersom den ska in på lagning, den är så slapp där bak, som Davd uttryckte det till mekanikern som nästan satte kaffet i halsen! Haha
Fast hade inte tänkt att han skulle gått till dagis alls denna veckan, eftersom jag inte vill att vi åker på massa förkylningar o magsjuka nu precis innan jul:)

Nu sitter jag o väntar på en kladdkaka med pepparkaka i, ska bli smaskens tillsammans med lite grädde & glögg!

Men innan dess får jag ta en härlig blöja som Måns gett mamma *LOVE*

Pussen o kramen från KinnaH// Sophie

Kommentarer
Postat av: Anna

Ja d var en ilsken huvudvärk det...ajajaj.



Vilken smarrig kaka du gör!! Den hade suttit fint här ikväll, till alla mina filmer ;) Kramar till dig!

2010-12-19 @ 16:56:07
URL: http://frokenannamaria.blogg.se/
Postat av: Syster

Sa han det David!?! Klockren!! OMG! :-D

2010-12-19 @ 18:33:24
Postat av: Svåger

Då kanske mekanikern kan ta en titt på David också...

2010-12-19 @ 19:01:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0