Gött!

Nu är alla klappar klara inför julen:) Hade dock önskat något mer paket, får se om det blir av imon! All julmat som vi ska ha med till julafton är också inhandlad, ska bara rulla o steka köttbullar och fixa till några "överrasknings"-rätter!
Imon ska David jobba på förmiddagen, så då blir det nog till att städa o göra fint här, så vi kan ha lite uppesittarkväll med lite gottis (ska göra lite ny knäck bla) & med rimstuga, det är obligatoriskt att rimma på våra paket när vi är hemma hos Davids familj på julafton. Å nej, nu låter det som att vi rimmar på 10-tals klappar, så är inte fallet;) Utan vi har en tradition att vi drar ett namn och så handlar vi ett paket för 500:- till den personen! Sen har vi julklappsspel på kvällen, men där behövs inget rim som tur är:)
Sen åker vi till mamma & pappa i Huskvarna på juldagen & firar tillsammans med syster m familj och så kommer min goa mormor också!

Det är mkt födelsedagar framöver... Får hoppas jag inte glömmer någon!(?)
Kevin 2 år! 25/12
Lukas & Leopold 1 år! 27/12
Alexander 23 år! 28/12
Melker 1 år! 10/1
Syster 27 år! 14/1
Pappsen 62 år! 26/1


Nu ska jag se om vi kan få barnen i säng, igår tog det 1 ½ timme att lägga Måns o Melker var inte alls sugen på att somna, så han fick komma upp en sväng efter en stund och sen försökte vi igen och även efter det krånglade han:( Blä för powernaps! Vi var i Överlida och det blev en dum tid att åka hem på, men sånt får man ta ibland!

Måns nya favviORD: "Måste" "Jag måste ha ett paket.." Gulligt ändå!

Kram o hej!/// Sophie

Kommentarer
Postat av: Anna

Sådär ja =) Väntat på nästa inlägg, tänkte att det måste ju komma nåt mer innan jul. Måste ju få den regelbundna dosen av Fi! :P



Hoppas ni får en alldeles underbar uppesittarkväll imorgon och en mysig julafton!



En extra bamsestor K-R-A-M full med julemys från mig till dig <3

2010-12-22 @ 20:59:25
URL: http://frokenannamaria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0