Baby bye bye

Idag for min kompis Anna och hennes familj till Turkiet + i kanten är att hennes familj ska med och därmed hjälpa till med kidsen*LYX* Hoppas att ni får det härligt, ta hand om er därborta och glöm inte att skicka ett vykort!
Så nu är man katt o husvakt, som tur är så klarar sig Ceasar sig ganska bra själv, så behöver bara släppa ut honom ibland o fylla på maten o sådär:) Måns tycker det ska bli jätteroligt att få ta hand om honom!

Tyvärr händer det inte sådär jättemkt här hemma, inga utlandsresor för oss precis! Men jag o Melker var och handlade inför lördagens kalas och sen hämtade vi Måns och så hade vi en lugn eftermiddag. Gick ut en sväng och efter en stund så börjar det hagla/snöa/regna allt på samma gång, så vi gick in igen. Något mer positivt är att det verkar som att Melker kommit på att man kan använda munnen mer än till att äta och skrika, han sa "mamma" 2 ggr idag! *wiie*

Duktig på att äta själv är han också, vi undviker tyvär det ganska ofta, bara för att det blir så söligt:O Men försöker så han äter själv minst 1 ggr/dag, snart börjar han ju dagis och där sitter de inte o matar.(!)

Går ju snabbare med händerna!




Mamma hjälpa?!







Titta vad jag kan!



Nu stack precis David iväg, han har något fuffens på gång! Han skulle fixa en grej sa han och han är tillbaka om tio minuter. "Det är ju din dag imon älskling" *Hihi* Spännande!

Nu blir det häng i soffan tillsammans med en full torktumlare!

Puss o kram// Sophie


Kommentarer
Postat av: Ann-Sofi

Ja får verkligen hoppas att Anna och familjen får det hur bra som helst =)



Härligt att vara helt ovetande om morgon dagen ;) spännande!!



GRATTIS i förskott!!

Kram



(när ska vi ta och ses då??)

2011-05-04 @ 20:32:29
URL: http://grodansdagbok.blogg.se/
Postat av: Sandra

Det kanske blir nån överraskning från David. Sånt är ju alltid kul!!

Hoppas du får en fantastisk födelsedag!!

2011-05-05 @ 11:40:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0