Kommer bli en lååång dag...

Trodde nog att Måns bara skulle bli bättre o bättre och att i helgen skulle alla vara pigga o glada igen, men icke! Tog precis temp på honom och den landade på 39.5:( Hostig och nu rinner nästan också, så nu blir det en omgång lomudal nasal(även om han vägrar och blir jätteledsen var gång han ska få den, men det är ju faktiskt doktorns order!)

Ska ta upp lillebror nu, han har sovit duktigt nu på morgonen, för en gångs skull! Man undrar ju genast varför, har han också feber nu då? Jaja, lika bra att se efter, det är inte alltid handen på pannan kan avgöra om de är feber;)

Får väl se hur dagen blir, men just nu är det gnälligt och jag känner att gårdagen tog nästan slut på mitt tålamod, så får se hur jag klarar det idag, aldrig roligt med sjuka barn och dessutom SNÖAR det ute! What, det är ju mars, då ska väl våren komma? Det får bli djupa andetag och mycket lek på golvet, då brukar de vara nöjda;)

Något att se fram emot dock är ett klädparty ikväll, pomp de lux heter märket! Gott att få komma hemifrån lite och tjöta massa med andra morsor som vet hur det är att vara hemma med snor och hur det känns när tålamodet tryter.


Kramis// Sophie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0