Frusen & lite fattigare

Men väldigt glad för det! För idag har vi haft mysdag, hela familjen:) Får kanske bli tradition att vi gör något mysigt den 20:e varje månad, typ som idag långpromenad in till byn med fika + lite shopping! Passar mig som handen i vanten, pojkarna var ganska nöjda iaf;) Dock måste jag klaga lite, denna gången på fiket "Punkten" i Kinna. Helt värdelös mat, fattar inte att de har gäster! Men samtidigt, vart ska man gå då? Skrädderiet? Näe för jag har en tvillingvagn och den tar plats o det är det väldigt dåligt med på de få ställen som finns:( ÅÅÅÅ jag blir bara ännu mer sugen på att starta eget ställe, där det finns utrymme och BRA käk, för alla, små som stora! Jaja, vi får väl se vad framtiden har i sitt sköte, eller vad man säger!

Ja just det, vi var på kontroll hos bvc med MÅns också & han blev Godkänd! Hehe Hon var nöjd med hans tal o allt, dock kollade hon inte om han kunde hoppa, man kollar kanske inte det längre?! Måns var iaf 95 cm lång och vägde 16,5 kilo, 1 kurva över normalen på både längd o vikt, GÖTT!

Skickar med lite av mina fynd! Gott med rea, eller hur!?



Blå väst stl 110(!) Halva priset            99:- Lindex
Mockasiner till Melkis ½ Reapriset       30:- KappAhl
Enkel T-shirt stl 98/104 ½Reapriset     25:- KappAhl

Jag blev nöjd iaf! Det var väldigt utplockat och egentligen skulle vi bara ha en pyjamas till Måns & det hittade vi såklart, Lindex 149:-





Måns blev så glad för sin pyjamas att han har på sig den nu + den blå västen! Haha
Tycker att den var söt med aporna & krokodilerna:)


Nu ska jag snart åka o handla lite mat, får förhoppningsvis finbesök fån Huskvarna/Vättersnäs imon!Wiiehooo

Kramar// Sophie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0