Jaha där ser man!

För 16 månader sen föddes en liten kille som skulle visa sig vara den nästa Michael Scofield!




Min lilleplutt rymde för första gången idag, jag tror han skulle gå efter pappa David som precis gått till jobbet! Hittade den lille busen ute i carporten där han glatt sprang runt i strumporna och kastade en boll, inte lika roligt för mamma som fick hjärtat i halsgropen då hon insåg att dörren stod öppen och att det fattades en lite person... Kändes inge vidare bra att han ska lyckas komma så långt innan jag reagerade, ganska kasst av en mamma, men nog har vi underskattat honom och nu MÅSTE vi låsa dörrarna!
Det får aldrig hända min Melkis något <3 Inte Måns heller för den delen, men honom litar jag på och kan släppa iväg ut i trädgården eller lekplatsens själv:) (Självklart har jag koll på honom!)

Nu ska jag nog gå o lägga mig snart, är riktigt trött ikväll, har varit en intensiv dag och har en typ 10 meter lång lista med "to do" *suck* Jag hinner aldrig ifatt känns det som, är det inte tvätt, så är det städ, eller så är det handling, eller så ska man bara vara en såndär superduperbra morsa som har 10 timmar över och har tid och massor av energi att leka.. Känns som att alla andra aldrig städar, tvättar eller att något är jobbigt och har all tid i världen till att ses o leka. Hur gör ni andra? Har ni tex städagar? Eller städar ni varje dag? Hur mkt hjälp får ni av er sambo/man?

Till ngt trevligare!
Fick ett mess idag där det stod "hämta ut ett paket på lindex innan kl 18 idag", öhm, what? Var Anna som jäklas med mig och ville att jag ska vara nyfiken fram till min födelsdag, som inte är förens på torsdag nästa vecka!! Hur ska jag kunna vänta till dess??

Puss o hej// Sophie


Kommentarer
Postat av: Anna

Du e inte en kass morsa, ungarna däremot är vansinnigt snabba! Om d e ngn tröst så berätta grannen igår att hon bara gick på toa (med dörren öppen som vi föräldrar får göra) och helt plötsligt knackar d på ytterdörren, o vem var d om inte lillpojken som e lika gammal som Mekke =) De e för snabba för sitt eget bästa.



Hmm, städning...lite min grej d där. Matlagning...not so much :P Jag städar nog litegrann hela tiden tror jag. Dammsuger varje dag. Oftast på morgonen innan dagis. Likaså diskmaskinen. Byter väl ut att äta frukost före dagis mot att städa och sen äta i lugn och ro. Funkar bra för mig. Men det är nog min lösning, städa lite grann hela tiden, eller hålla efter e kanske bättre ord. Bara å slå en pling så kommer jag ;)



Hihi! Hoppas inte du har tjuvkikat! Vem har sagt att du ska vänta tills din födelsedag?? Då kan ju inte jag vara med?! Kanske får vänta ännnnnnuuuuu längre, hihi =)



Puss på dig gumman!

2011-04-29 @ 07:46:46
Postat av: Anna, igen

Btw, d känns aldrig ostädat eller orent hos er iaf =) Oavsett vad du själv känner. Men det är ju det som spelar roll, du ska ju trivas i ditt hem. =)

2011-04-29 @ 08:17:49
Postat av: Emma Viklund

Usch, så otäckt :( Nå sånt där är jag hela tiden rädd för.. Att man ska upptäcka ännu sneare osv :( Jag skulle få sån panik! Huga :( Nu är vi äntligen snart klar med vårat staket här ute på gården, det blir så tryggt :) så i sommar kommer vi bara kunna öppna dörren och låta Viggo springa ut :D

Postat av: Sandra

Jag har inte speciella städdagar, jag gör det väl mer när det behövs. Ibland blir det ofta, och ibland för sällan...tyvärr!! Men man hinner med det på nåt vis ändå. Jag tvättar varje dag, eftersom jag hatar fulla tvättkorgar. Jag får typ ingen hjälp av min sambo, men det är för att jag inte tycker att han kan det tillräckligt bra.:) Du är inte en kass mamma. Alla är likadana. Ibland tycker jag att jag inte leker med barnen tillräckligt mycket, eller att jag skäller på dom för mkt tex.

Jag har alltid uppfattat dej som en rolig mamma som alltid gör en massa roligt med dina barn, barar så du vet!!

2011-04-29 @ 14:09:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0